KERRO NIIN KUIN SE ON

Me kaikki sanomme.”  kerro  se minulle rehellisesti  äläkä valehtele .No sinun on parasta istua alas, koska sinä olet  kasvotusten Jumalan totuuden kanssa joka koskee sinua itseäsi,sinun tulevaisuuttasi, ja  kaikkia valheita  joita ehkä uskot

                        SINUA ITSÄSI KOSKEVA ASIA 

Sinä olet vaikeuksissa. Sinä et ehkä itse sitä tiedä,mutta olet rikkonnut Jumalan lakia vastaan, etkä  ole siitä välittänyt  ja olet hyljännyt sen monet kerrat. Jos olisi kellotaulun muotoinen laskin joka aina raksahtaa  eteenpäin kun sinä valehtelet tai himota jotain se kävisi pyörimään kuin hyrrä.Sinun ei tarvi olla huumeitten käyttäjä ollaksesi vaikeuksissa Jumalan kanssa.Sinun ei tarvi edes olla murhaaja.Ensimmäisestä valheesta tai ensi kerran kun varastit,sinä teit syntiä.

Joka kerran kun olit ylpeyttä täynnä, sinä teit syntiä,ja joka kerran kun olit tottelematon teit syntiä.Sinä olet syntinen ja syntinen ei  pääse taivaaseen.

Et ehkä usko minua,Jumala sanoo sanassaan   Kaikki ovat poikenneet pois kaikki tyynni kelvottomaksi käynneet,ei ole ketään joka tekee sitä mikä  hyvä on  ei yhden yhtäkään. Room.3:12 Voi ettekö tiedä etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? 

Älkää eksykö, eivät huorintekijät ,ei epäjumalanpalvelijat, ei aviorikkojat, ei hekumoitsijat, ei miehimykset.Eivät varkaat ei ahneet ei juomarit ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.1.Kor.6:9,10.Entäpä haureus, saastaisuus irstaus,hekumoitsijat,epäjumlanpalvelijat,noituus,vihamielisyys,riita, kateellisuus,vihat juonet, eriseurat ,lahkot, kateus , juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset joista teille edeltäpäin sanoin, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.Gal.5:19-21.

Oletko sinä koskaan tehnyt mitään noista?Jos olet rehellinen,tiedät että olet syntiä tehnyt ja tulet edelleenkin tekemään, ja lopuksi sinä kuolet, mutta usko  minua se ei loppu siihen.

   .                         KOSKEE SINUN TULEVAISUUTTASI

Sinä olet melko varmasti menossa helvettiin.Kyllä minä tiedän helvetti on nykyään vanhanaikainen ja poliittisesti väärin edes mainita.Ihmiset jotka päättivät ettei helvettiä ole, se on vain tarua.He eivät pysty muuttamaan sen lämpöä yhtään astetta. Ei ole muuta paikkaa mennä jos teet syntiä.Herää ja tajua että helvetti on todellinen, ja se tulee olemaan ikuinen.Jeesus sanoi helvetti on ...iankaikkiseen tuleen joka on                 valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä.Matt.25:41.

Mooses toistaa  Jumalan sanat.Sillä minun vihani tuli on syttynyt ja se leimuaa tuonelan syvyyksiin saakka .Mooses 5.32:21.Apostolit Paavali,Pietari,Jaakobi ja jopa kuningas Daavid kaikki sanoivat helvetti on kauhea paikka jonne syntiset menevät ja palavat ja kärsivät siellä iankaikkisesti.Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti .Ilm.14:11 .  Jos totuus on sinulle liikaa tällä hetkellä ja sinä haluat pistää tämän pois, niin pistä vain sinun on tulevaisuutesi.Mutta muista sinä, että jollain oli rohkeutta kertoa sinulle totuus ja varoittaa sinua sellaisesta paikasta, koska he välittävät. 

                            PETOKSESTA KOSKEVAA

Tämän maailman näkemys Jumalasta, itsestään ja synnistä on niin kiero, että ihmisistä on tullut  turtuneita. Nalkuttava syyllisyyden tunne ja häpäeä joka meitä vaivasi ennen kun teimmme syntiä Kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan.Kirkot mainostavat ihmisen hyvyyttä ja Jumalan “rakkautta” niin paljon että ovat välittämättä  totuuden ihmis luonteestaa joka ei ole muuttunut 6000 vuoteen.Me emme ole muuttuneet.Meidän on ;   suku joka on puhdas omissa silmissänsä, vaikka ei ole saastansa pesty Sananlask..30:12.Tämä on meidän sukukunta, X-sukukunta, nyky sukukunta, ehkä myös viimeinen sukukunta.Kysymys on :Oletko sinä valmis tapaamaan Jumalan? Mutta muista  ihmiset tulevat hautaamaan sinut niin kuin he tekivät esi-isillesi.Älä vain luule että sinun uskonnolliset teot ja yritykset auttavat yhtään.Älä nojaudu Mariaan, pyhimyksiin tai mihinkään muuhun,ei kirkkoon   rukoukseen tai vilpittömyyteesi.Jonain päivänä heräät helvetissä ja tajuat että sinun uskontosi valehteli sinulle.   Jumala sanoo.Me olimme kaikki saastaiset ja koko meidän  vanhurskautemme ( meidän hyvät teot) on kuin saastutettu vaate.Hänen silmissä Jes.64:6 likaiset, haisevat saastaiset vaatteet jota kukaan ei halua koskea.Sitä me olemme  kaikkein parhaimmillamme.

Mutta älä nyt  jää tähän. Paras on vielä tulossa!!!!  Katsos ” Ei Herra viivytä lupauksensa  täyttämistä, niinkuin muut pitävät sitä viivyttelemisenä,vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, kun ei tahdo, että kukaan hukkuu vaan että kakki tulevat parannukseen  2.Piet.3:9. Kiitos Jumalalle meillä on tie ulos

                                   NÄIN SE SITTEN  OLISI

Syntisenä sinä tulet kasvotusten Luojasi vihan kanssa, ellei joku joka on täysellinen ja synnitön tule ottamaan paikkasi.Ainoa joka voi tehdä sen on Jeesus  Jumalan Poika!!!

Sinä varmaan tunnet Hänet. Hänen nimi on se jota käytät kun kiroat asiotten mennessä väärin.Hän on se jota katsot halveksien koska hän aina näyttää niin nynnyltä, kirkon kuvissa.No sinut on johdatettu harhaan.Se Jeesus niissä kuvissa ei ole raamatun  Jeesus.Jeesus ei koskaan kaatunut kun hän kantoi ristiä.Hänellä ei ollut vaaleta tukkaa ja sinisiä silmiä.Hän oli Juutalainen.Eikä hän tarkoittanut että sinä eläisit elämäsi tietämättä missä vietät  ikuisuutesi.Ajatteleppa asiaa, sinun syntisi tappoi  Jeesuksen.Sinä et voi edes alkaa luettelemaan niitä kaikkia, se kestäisi ikuisuuden.Enkä usko että sinulla on edes sellaista aikaa.No tässä tulee mitä sinun tulisi tehdä.Ja jos olet yhtään järkevä niin teet sen pian .Sinulla ei ole huomisen lupausta.

No.1 KADU

Se tarkoitta että vihaat syntisyyttäsi ja myönnä että Jumala on oikeassa,että ansaitset mennä helvettiin.Sinä syntisenä ansaitset kuolla. Vihaa myös omahyväisyyttäsi.Jos olet ihan rehillinen, niin sinä myöntäiset ettet ole tarpeeksi hyvä Jumala taivaaseen.

No.2 OTA VASTAAN ILMAINEN PELASTUKSEN LAHJA

Ikuinen elämä tulee vain Jeesukselta itseltään....Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa,meidän Herrassamme.Room.6:23

Kristus tarjosi anteeksiannon jokaiselle ihmiselle kun Hän kuoli ristillä.Rukoile Häntä nyt ja ota vastaan  anteeksiantoa  jonka Hän sinulle tarjoaa kaikista synneistäsi.Ei ainoastaan yhdestä tai kahdesta vaan kaikista.Hän maksaa kaiken täydellisesti.Jeesusen Kristuksen,hänen Poikansa veri puhdistaa meidät kaikista synneistä .1.Joh.1:17.Jeesus, eikä mikään kuollut uskonto, on sinun matkalippusi kotiin!!!

No3  VALITSE ELÄMÄ

Uskoa Totuuteen, on tie elämään ja vapautteen.Vapaa synnin siteistä, helvetin pelosta ja kaikista valeheista ja petoksista joissa ehkä olet.Jeesu sanoi, ja te tulette tuntemaan totuuden ja totuuus on tekevä teidät vapaiksi Joh.8:32.Tämä se on mitä on olla uudestisyntynyt.Pelastus, anteeksianto ja ikuinen elämä.Hanki Raamattu itsellesi ja itse omin silmin!

Miksi et nyt heti, koko sydänmelläsi huuda Jumalaa avuksi ja pyydä Hänen armoa että Hän pelastaisi sielusi?Sillä jokainen , joka huuta avuksi Herran nimeä pelastuu.Room.10:13.Se on näin yksinketaista.Älä ole niin ylpeä ettei tämä tilaisuus mene sinulta ohi.Ainoastaan sinä itse voit kääntää kohtalosi ympäri, lapsen tapaisella uskolla Jeesukseen ainoa elävä Jumalan Karitsa.Tee nyt se iokea teko pyydä Häntä pelastamaan sinut nyt.

ONKO KYSYMYKSIÄ?? TARVITSEKO APUA?? HALUATKO ILMAISEN RAAMATUN TAI RAAMATTU OPPIKIRJAN.

 

 

OTA YHTEYTTÄ

                    

                              BIBLE BABTISTI KIRKKO BLARNIE IRLANTI

    

                              PASTORI :  CRAIG  LEDBETTER 

                             

                              OSOITE:      29 WESTCOURT HEIGHTS  

                                                    BALLINCOLLIG CORK

                               

                                     PUH:     ++353-21-4871234

 

                                E-MAIL:    biblebc@gmail.com