Ireland Men's Camp 2019

Wednesday Saturday, April 24th - April 26th

Drewstown House, Co. Meath

www.biblebc.com

 

Schedule of Events

Time        Duration    Main Function                                             Support Function

WEDNESDAY April 24

Noon to 3pm             Start Arriving at Camp - Unpack and Start Dinner, Setup Time

3:00pm      1:30 hr    1st Session – Enjoying the Impossible                       Ben Shore                                             

4:30pm      30 min     Break

5:00pm      1:15 hr    Dinner (Burgers & Chips)                                                  

6:15pm      30min     Introduction to Isaac   

6:45pm      1:15 hr    2nd Session Conflicting with the Flesh                   Declan Flanagan

8:00pm      1 hr         Dessert, Tea and Coffee - Free Time 

9:00pm      1:15 hr   3rd Session – Straightening Out Our Mind                Craig Ledbetter  

10:15pm    1 hr         Prayer time at the Bonfire 

11:15pm    8 hrs       Fellowship time, and Sleep                                                                                 

THURSDAY April 25

7:30am      1:15 hr     Wake-Up and Shower                                                           Prepare Breakfast
8:45am      30 min     Quiet Time Devotions (Proverbs 3:5,6)
9:15am      1 hr          Breakfast (Scrambled Eggs, Sausage, Porridge, etc.) 
10:15am    1:30 hr     4th Session – Get Your Own Faith                                     Dan Eberly
11:45am    15 min     Break                                                                                     Prepare Lunch
12:00        1 hr          Lunch (Hotdogs, chips, etc.)                             
1:00pm      3:30 hrs    Games (and some Audio Recording)                   
4:30pm      30 min     Break                                                                                    Prepare Dinner
5:00pm      15 min     Group Photo
5.15pm      1:15 hr     Dinner (Baked Ziti, Salad, Garlic Bread, etc.)
6:30pm      1:30 hr     5th Session – Isaac on the Altar                                         David O’Gorman
8:00pm      45 mins    Dessert, Tea and Coffee -Free Time
8:45pm      1:30 hr     6th Session – Trusting God for a Wife                              Layton Kelly
10:15pm    1:45 hr     Games, Bonfire/Fellowship
12:00am    7:30hrs     Fellowship time, and Sleep

Friday April 26

7:30am      1 hr          Wake-Up and Shower                                                          Prepare Breakfast
8:30am      30 min     Quiet Time Devotion (Romans 12:1)
9:00am      1 hr          Breakfast (Scrambled Eggs, Sausage, Porridge, etc.)
10:00am    1 hr          7th Session – Preventing Family Troubles                       Dan Pero
11:00am    1 hr          Pack-up and clean-up                                                          Prepare Lunch
12:00pm                   Lunch and Leave for Home