Current Schedule of Events (Subject to change)

Men's Retreat 2008 - Studying the Life Principles of Job

Time           Duration  Main Function                                         Support Function

THURSDAY 27 MARCH

4:00pm                          Arrive at Camp - Unpack and Start Dinner

6:00pm        1 hour        Dinner (Spaghetti, Garlic Bread)

6:45pm        45 min       Break, Sports Time                                  Clean-up

7:30pm        1:30 hour   1st Session Jobs God Craig Ledbetter

9:00pm        1 hour        Snack (Tea, Coffee, Sandwiches)

10:00pm      1 hour        2nd Session Jobs Flesh Craig Ledbetter

11:00pm      1 hour        Fellowship Time

12:00am      7:30hrs      Sleep                                                        

Friday 28 MARCH

7:30am        1 hour        Wake-Up, Read Bible & Take Shower     Prepare Breakfast

8:30am        45min        Breakfast (Eggs, Sausage, and Cereal)

9:15am        15min        Break                                                         Clean-up

9:30am        1 hour        3rd Session Jobs Patience/Faith Buddy Blunkall

10.30am      1 hour        Break

11:30am      45 min       4th Session Jobs Anchors Jerome Pittman

12:15pm      30 min       Prepare Bag Lunches

12:45pm      4:00hrs      Hiking and Hill Walking (bag lunch)     Prepare Dinner

4:45pm        30min        Break

6.00pm        1 hour        Dinner (Roast Chicken)

7:00pm        1 hour        5th Session Jobs Correction Les Hill

8:30pm        45min        Dessert, Tea and Coffee

9:15pm        1 hour        Sports Time (Outdoor)

10:15pm      45min        Pop-Corn Preaching (men preaching for 5 mins each)

10:45pm      1:30hrs      Bonfire and Evening Quiet Time

12:15am      7:15hrs      Sleep                                                        

Saturday 29 MARCH

7:30am        45min        Wake-up, Read Bible & Take Showers     Prepare Breakfast

8:15am        45min        Breakfast (Eggs, Porridge and Cereal)

9:00am        1:30 hrs     Final Session Jobs Friends Buddy Blunkall

10:30am      15 min       Break

10:45am      30min        Testimony Time and Final Pop-Corn Preaching

11:15am      1 hour        Pack-up and clean-up                                Prepare Lunch

12:15pm      30min        Lunch (Sandwiches)

12:45pm                        Final Clean-up, Leave for Home